LG Optimus Reparatie

Is uw LG Optimus aan reparatie toe? Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Bij Feyzo GSM B.v. te Zaandam bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw LG Optimus. De meeste reparaties voor de LG Optimus voeren wij binnen 1 uur voor u uit.

U bent uiteraard welkom om uw apparaat langs te brengen. U kunt eenvoudig een afspraak online maken en wachten in onze showroom onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl onze technici voor u aan de slag gaan.

U kunt uw LG Optimus ook opsturen naar ons per post. U wilt uw LG Optimus natuurlijk zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij deze dezelfde werkdag voor 19.00 nog terug naar u toe op!

Op alle reparaties voor de LG Optimus geven wij 3 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw LG Optimus niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw LG kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende LG reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de LG Optimus voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de LG Optimus.

 

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de LG Optimus direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor LG kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Zaandam.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de LG Optimus? Dan bent u bij Feyzo GSM B.v. te Zaandam op het juiste adres!